Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Informacija būsimiesiems DEVINTOKAMS!

  • Įgyk pagrindinį, vidurinį išsilavinimą, gauk brandos atestatą ir tapk Jūrų uosto krovinių logistu/logiste.
  • Baigi 8 klasę? Junkis prie Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centro bendruomenės jau DABAR!
  • Per ketverius metus TU įgysi vidurinį išsilavinimą, gausi brandos atestatą ir įgijęs profesinę kvalifikaciją gausi profesinio mokymo diplomą!
  • Kaip viskas vyksta? Po dvejų metų sėkmingai baigęs II (10 kl.) klasę, išlaikęs PUPP, įgysi pagrindinį išsilavinimą ir gausi pagrindinio ugdymo pažymėjimą. Trečiaisiais ir ketvirtaisiais mokymosi metais mokysiesi III ir IV gimnazijos klasėse pagal vidurinio ugdymo programą, įgysi vidurinį išsilavinimą ir gausi brandos atestatą.
  • Jeigu būsi motyvuotas ir žingeidus, mokydamasis galėsi gauti piniginę stipendiją, kartu su centro bendruomene semtis žinių stažuotėse užsienyje, dalyvauti užklasinėse veiklose ir sportiniuose užsiėmimuose.
  • BET tai ne viskas! Kartu su brandos atestatu Tu gausi ir Jūrų uosto krovinių logisto profesinį diplomą! Kai Tavo draugai suks galvas, ką veikti, ką studijuoti, užvėrus mokyklos duris, TU jau galėsi pradėti savo profesinį kelią arba tęsti mokslus kolegijose ar universitetuose.
  • Kas yra Jūrų uosto krovinių logistas? Tai itin perspektyvi ir Klaipėdoje populiari profesija. Klaipėda gali didžiuotis turinti vienintelį šalyje jūrų uostą.  Kad jūrų uosto sistema funkcionuotų,  būtinas ekspeditorių ir logistų indėlis. Kad ir kokia tobula būtų uosto infrastruktūra, be ekspeditorių ir logistų nieko neįvyktų. Logistai-ekspeditoriai analizuoja ir planuoja krovinių judėjimo maršrutus, rūpinasi krovinių padėjimu į sandėlį, operatyviu pristatymu į/iš uosto, derina laivų atėjimą ir krovinio paruošimą. Tai Tavo šansas tapti labai svarbia jūrų uosto dalimi!
  • Laukiame tavęs! Statybininkų pr. 39, Klaipėda, tel. nr. +370 46 34 18 15, El.p. info@lindenau.lt

REGISTRACIJOS FORMA

Bendraukime

Turite klausimų?

 
Užsuk pas mus pasikonsultuoti

Statybininkų pr. 39, Klaipėda

 
Paskambink telefonu

+370 46 34 18 15

 
Parašyk

info@lindenau.lt

TAVO PRO versija - TAVO rankose!

Profesionalios mokymo bazės, geriausiai apmokamos profesijos, plačios karjeros galimybės!